Søjlesten fra Thy Granit

Granitskulpturer fra Thy Granit er unikke håndlavede sten, som er meget dekorative både ude og inde. Stenene er hugget ud af store blokke af granit, som er hentet hjem fra Sverige, Norge eller Bornholm. Der er tale om et naturprodukt, der i sig selv er meget holdbart – men når kun de bedste materialer anvendes, får du et produkt med endnu længere levetid. Skulpturerne skabes ved håndkraft, som gør at det er umuligt at finde to identiske figurer. Søjlesten fra Thy Granit er et unikt stykke håndværk, som tager sig godt ud i enhver have eller bolig.

Unikke granit skulpturer

Granit er et fantastisk stykke naturmateriale, og når du ser en af de smukke skulpturer fra Thy Granit er du overbevist. Her får du ikke bare et stykke imponerende håndværk, men også et dekorativt element til din have, som vil stå der i mange år. Thy Granit henter granit i Sverige, Norge og på Bornholm i store granitblokke, hvorefter det bearbejdes med håndkraft. De store blokke bearbejdes langsomt og formes til skulpturer eller søjlesten, som du ser i denne gruppe. Da al arbejdet foregår med håndkraft, kan du være sikker på, at du får et stykke unikt håndværk med dig hjem.

Granit figurer fra Thy Granit – her får du resultatet af godt håndværk.

Stort udvalg af granit figurer


De smukke granit figurer passer perfekt både til udendørs og indendørs brug. Har du fx en stor entre, vil en af vores søljesten være en fantastisk måde at byde gæsterne velkommen – de vil stoppe op og betragte det flotte naturmateriale. Og man kan næste ikke lade være med at røre. Granit er på en og samme tid moderne, men også tidsløst – det har været fast inventar i vores haver i mange år, og langsomt finder de også vej ind i vores boligindretning.

Køb en af de imponerende granit søjlesten til haven eller boligen, og du får et stykke kunstværk, der aldrig går af mode.