Snyltehvepse mod hvide Fluer/Mellus, til ca. 10 kvm
Før musen henover billedet for at zoome
Snyltehvepse mod hvide Fluer/Mellus, til ca. 10 kvm
Snyltehvepse mod hvide Fluer/Mellus, til ca. 10 kvm

Snyltehvepse mod hvide Fluer/Mellus, til ca. 10 kvm

DKK 180,00
  
Antal
Varenummer: n1103
Rækker til ca. 10 kvm
Snyltehvepse mod hvide Fluer/Mellus ca. 300 stk.
Snvltehvepsen er en parasit, der bekæmper mellus ved at lægge æg i melluslarver således at der udvikles en snyltehveps i stedet for en mellus. Melluslarver, der er parasiteret, vil efter 3-4 uger blive sorte, hvorimod ikke parasiterede melluslarver forbliver Iyse. Når man køber snyltehveps leveres disse som parasiterede sorte pupper, der er klæbet på et papkort. Disse papkort hænges på angrebne planter og efter nogle dage vil pupperne klække.

Nyttedyr er levende organismer. Det er vigtigt at de leveres så friske som muligt - derfor afsendes de aldrig torsdag, fredag, eller op til helligdage.
Nyttedyr sendes med Postnord Quickbrev.


Læs om Nyttedyr

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig