Snack Peber sød gul - Capsicum annuum 'Como Di Toro Giallo' - Frø (W8004)
Før musen henover billedet for at zoome

Snack Peber sød gul - Capsicum annuum 'Como Di Toro Giallo' - Frø (W8004)

DKK 27,00
   Ikke på lager
Varenummer: 8003
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Snack Peber der stammer fra Italien. Formen på frugterne minder om horn på en tyr, hvilket også har givet inspiration til navnet. Når den er helt moden bliver den gul med en masse smag, men den kan også høstes tidligere, mens den er grøn.
Dyrkning:  Så indendørs i såjord i januar-april, sættes i minidrivhus eller dækkes til med perforeret plast indtil planterne er kommet op.  Varme nedefra sætter gang i spiringen. God til dyrkning i store krukker eller på friland.
Posens indhold rækker til ca. 6 planter.
Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig