Slyngroser og klatreroser
Farve
22 stk
15 stk
10 stk
8 stk
19 stk
39 stk
Placering
88 stk
17 stk
Blomstring
4 stk
75 stk
85 stk
63 stk
Højde i cm
2 stk
13 stk
23 stk
45 stk
30 stk
24 stk
20 stk
12 stk
Duft
40 stk
37 stk
23 stk
God til snit
88 stk
Rodtype
60 stk
28 stk

Slyngroser og klatreroser

Her finder du slyngroser/klatreroser. Slyngroser er meget kraftigvoksende roser med lange ranker. De er velegnede til opbinding på espalier, pergolaer mm. Slyngroser kræver ikke egentlig tilbageskæring, men de grene, der eventuelt er tørret ud om vinteren, skal fjernes. Man kan også med fordel fjerne de ældste grene for at fremme dannelsen af nye skud og således forhindre, at planten bliver bar i bunden.

Vejledning om gødning og plantning af slyngroser og klatreroser.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Roser i højden - søjler, portaler og espalier

Der er en stor spredning  i vækstkraften hos slyng og klatre roserne. De laveste er omkring 150 til 200 cm, og de kraftigste kan let gro helt op i toppen af et stort træ. Til søjler eller portaler er det en fordel at vælge de lidt lave sorter, så man ikke kommer til at kæmpe mod rosen, fordi den er for kraftig.

En tur gennem en pergola med duftende roser er en skøn oplevelse i en have.

Grogaranti på slyngroser og klatreroser til haven


Rigtig mange har fået øjnene op for de smukke klatreroser og slyngroser, som klatrer op af espalier i haven eller på husmuren. De kan hurtigt sætte kulør på en kedelig have og den fantastiske duft imponerer vidt og bredt. Køb trygt klatreroser og slyngroser hos Lundhede Planteskole - her får du altid grogaranti på haveroser.

Tag på besøg i rosenhaver


Der findes rigtig mange sorter af klatre og slyng roser, og er du usikker på hvilken sort, du skal vælge til din have eller altan, kan du med fordel tage på tur til en rosenhave nær dig. Lad dig forføre af himmelske duft og flotte farver. Mærk dig din favorit og kontakt os gerne ved spørgsmål.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com eller

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig