Skobørste

Køb en skobørste og blive skidtet kvit. Brug et par minutter på at børste skoene rene, og du slipper for at få al skidtet med indendørs. Derudover er skobørsten et dekorativt element, som vil passe ved enhver indgang. Her i kategorien finder du forskellige designs – er du til det enkle eller mere til dem med søde detaljer? Gå på opdagelse blandt vores skobørster og find den, der passer til dit hjem.

Stort udvalg af skobørster

En skobørste behøver ikke bare være et redskab til børstning af sko  - i dag kan du få så mange flotte modeller med søde motiver. Se bare vores skobørster med pindsvin, egern eller snegl. Her får du ikke bare et praktisk redskab til at holde dine sko fri for jord og mudder, du får samtidig et dekorativt element til din hoveddør.

Dekorative skobørster til hjemmet – køb skobørste online på Lundhede.com.

Skobørste til lager og værksted


En skobørste er ikke bare et nyttigt redskab, når ungerne kommer hjem med mudrede gummistøvler – har du et værksted, kontor eller lager, hvor dine ansatte trækker skidt og snavs med ind, kan du købe en skobørste. Det bliver hurtigt en vane oat gøre skoene rene, inden de træder ind på lager, kontor eller værksted. Hold dine arealer pæne – køb en skobørste til lager.

Spar på rengøringen – køb en skobørste til lager og kontor.

Køb børste til sko


Børnene elsker at tumle udendørs, og det kan ofte ses på både tøj og fodtøj. Slip for at få skidtet med indenfor, køb en skobørste og de vil uden tvivl synes, det er sjovt at tørre skoene af ved hr. pindsvin eller måske fru egern. Gør det til en leg, og børnene vil helt sikkert være med.

Gør skobørstningen til en leg for de små – de vil helt sikkert være med på sjov og løjer.