Rubus idae. 'Ruby Beauty'™ (Hindbær (GC)) - Salgshøjde: 20-50 cm.
Før musen henover billedet for at zoome

Rubus idae. 'Ruby Beauty'™ (Hindbær (GC)) - Salgshøjde: 20-50 cm.

DKK 102,00
  
Antal
Varenummer: 30-161
KRUKKE HINDBÆR RUBY BEAUTY™ trives bedst i store krukker. Den giver et flot udbytte af store, søde og smagfulde mørkerøde hindbær hele sommeren. En enkelt busk giver let 1,5 kg bær. Der kan sagtens plantes flere planter sammen i en stor krukke.

Nyd dem som de er, eller prøv en salat med nyplukkede hindbær i - mums. Nyplukkede hindbær på din skyr om morgenen er ren luksus - eller hvad med et par bær i hvidvinen en lun sommeraften.

RUBY BEAUTY™ har ingen torne og kræver ingen opbinding.

Plante- og pasningsvejledning

Plant RUBY BEAUTY™ i en god, porøs pottemuld, kom leca i bunden og bland langtidsvirkende gødning i jorden. Sæt krukken solrigt og vand efter behov.

Rubus RUBY BEAUTY™ bærer på 2.års skud, dvs. at de frugtbærende skud skal klippes af efter høst. Alternativt skal de fjernes i det tidlige forår.

Husk, når du dyrker i krukker er vand og gødning nødvendig for et godt resultat. RUBY BEAUTY™ bør omplantes hvert forår til en lidt større krukkestørrelse.

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig