Røgelse

Røgelse

Det kan være svært at komme myggene til livs, men med Incense røgelse er du hurtigt skadedyrene kvit. Jag myggene langt væk Insence røgelse. Insence røgelse mod myg lægger du på grillen og langsomt vil den fantastiske aroma sprede sig og få myggene til at finde et andet sted. Nem metode til at undgå de irriterende myg – brug Insence røgelse som middel mod myg.

Top 6 for Røgelse

Middel mod myg

Når aftensmaden er fortæret og vi sidder udenfor og nyder den sidste varme mens de sidste solstråler forlader himlen, lokkes myggene til af varmen og lyset fra grillen og de levende lys. Insence røgelse er et effektivt middel mod myg – du lægger blot røgelsen på grillen og efter kort tid vil en lækker duft sprede sig alt i mens myggene forlader lokationen.

Insence røgelse til grill – her får du en effektiv og nem metode til bekæmpelse af myg.

Røgelse mod myg


Der findes mange typer bekæmpelse mod myg og de lover alle højt og helligt, at du bliver myggene kvit. Med Insence røgelse mod myg får du et middel, som lever op til navnet. Læg røgelsen på grillen og aromaen vil hurtigt få myggene til at søge væk. Insence samles i Guatamalas højland og har været anvendt blandt Mayaindianere gennem tusinder af år i ofrings- og renselsesceremonier.

Tip! For at få den bedste duft må kullene ikke være for varme. Fyld evt. lidt kul fra grillen i en urtepotte og strø lidt røgelse på.

Undgå myg med røgelse


Mange tænker nok, at så nemt kan det ikke være. Men med Hvid Insence, Myrrh Insence eller Sort Incense får du myggene til at forsvinde. Slip for at investere i dyre metoder til bekæmpelse af myg, her får du en billig metode – oven i købet med en dejlig duft.

Effektiv bekæmpelse mod myg, brug Incense røgelse sammen med grillkul, og du er myggene kvit.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com eller

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig