Rødkål - Brassica oleracea - Frø (W7917)
Før musen henover billedet for at zoome

Rødkål - Brassica oleracea - Frø (W7917)

DKK 38,00
   Ikke på lager
Varenummer: 126-4
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

En god vintersort, fremragende til lagring. Kan lagres helt frem til marts-april. Trives bedst i muldrig og stenfri jord. God frisk i salater, som råkost, stuvet eller kogt.
Såvejledning: Så indendørs i såjord i marts-april. Så ikke for dybt. Spirer efter 5-10 dage, afhængig af temperaturen. Plant om i potter med pottemuld. Plantes ud på voksestedet i maj efter hærdning (= lad dem stå udendørs i nogle dage før udplantning). Skal have velgødet jord og tåler ikke udtørring. Dæk gerne med fiberdug mod insektangreb.
Blomstring/høst: sep-okt  Planteafstand cm. 40 Rækkeafstand cm. 50 Posens indhold rækker til ca. 100 planter

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig