Rødbede - Beta vulgaris - Rote kugel 2 - KRAV -  Frø (W7892)
Før musen henover billedet for at zoome

Rødbede - Beta vulgaris - Rote kugel 2 - KRAV - Frø (W7892)

DKK 38,00
   Ikke på lager
Varenummer: 139-10
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

KRAV-mærket frø er godkendt til økologisk dyrkning i Sverige, men har ikke godkendelsen i Danmark, men må selvfølgelig gerne dyrkes her.
Rund sort. Fin til opbevaring og syltning. Trives i leret jord. Koges mellem 5 minutter som spæd og 20 minutter som gammel, afhængig af alder. Spises traditionelt med salt og smør.
Såvejledning: Så tyndt direkte på friland. Trives i tung, leret jord. Dæk med 1-2 cm jord. Spirer efter 10-14 dage. Tynd ud. Bliver skurvet på alt for kalkrig jord. Høst de største rødbeder først, så udvikles de øvrige bedre.
Blomstring/høst: jul-okt  Planteafstand cm. 5 Rækkeafstand cm. 40 Posens indhold rækker til ca. 2 meter

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig