Rødbede - Beta vulgaris 'Mix' - (W7887)
Før musen henover billedet for at zoome

Rødbede - Beta vulgaris 'Mix' - (W7887)

DKK 33,00
   Ikke på lager
Varenummer: 7886
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.
Rødbedemix med forskellige farver hvid, rød, gul og stribet i samme pose. Koges ca. 5 min. når de er unge og ca. 20 min. når de er ældre. Traditionelt spises de letkogte, kolde med lidt smør og lidt salt. God til pickles eller i tynde skiver i salater. Trives godt i lerjord. Høst de største rødbeder først, så vokser de mindre bedre.
Dyrkning: Sås direkte på voksestedet i april-juni. Så frøene 1-2 cm. dybt. Spirer efter 10-14 dage alt efter temperaturen, tynd ud, når de er spiret.
Posens indhold rækker til ca. 115 planter eller ca. 5-6 meter række.
Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig