Ridderspore - Consolida regalis - The Pinks - Frø (W6334)
Før musen henover billedet for at zoome

Ridderspore - Consolida regalis - The Pinks - Frø (W6334)

DKK 9,00
   Ikke på lager
Varenummer: 137-4
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Etårig. Herlig farveblanding af rosa nuancer, fra lyseste pastel til lys rød. Smukt indslag i bedet og fremragende som snitblomst. Velegnet til tørring. Ved tørring hænges de plukkede stængler med blomsterne nedad på et tørt, mørkt og varmt sted.
Såvejledning: Så tyndt og dæk med et tyndt lag jord direkte på voksestedet i april-maj. Spirer langsomt efter 18-20 dage. Dækning med fiberdug fremmer planteudviklingen.
Blomstring/høst: jul-aug Højde cm. 120 Planteafstand cm. 15 Rækkeafstand cm. 30 Posens indhold rækker til ca. 50 planter

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig