Restsalg

Restsalg

Det sker jævnligt, at vi rydder op på lageret, så vi kan få plads til alle de nye varer. Her i kategorien samler vi alle de varer, hvor vi kun har nogle få stykker tilbage af. Følg med her på siden eller skriv dig op til vores nyhedsbrev, som er fyldt med gode tilbud og nyttig haveviden fra vores helt egen haveekspert.

Forrige side12Næste side
Tilkobling 1/2"
Varenummer: 25-004
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Tilkobling 3/4"
Varenummer: 25-203
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Forrige side12Næste side

Restsalg brugskunst


Behøver du ikke have det sidste nye brugskunst, og elsker du at gøre et kup på brugskunst til haven, er du kommet til det rette sted. Her i kategorien finder du restsalg på brugskunst. Er du heldig, kan du spare mange penge på nyt brugskunst til haven.

Spar penge på brugskunst – se vores restlager af brugskunst online på Lundhede.com.

Restsalg haveartikler


Gødning, espalier og hegn – her i kategorien finder du restpartier på haveartikler. Hos Lundhede får du altid en god service og med levering lige til døren til en fast lav fragtpris, er det nemt at handle haveartikler til haven. Handl sikkert på Lundhede.com – her er du altid i trygge hænder.

Interesseret i at modtage gode tilbud og nyttig haveviden direkte i din indbakke? – tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig