Renaissance roser
Farve
2 stk
2 stk
2 stk
2 stk
5 stk
2 stk
8 stk
Placering
21 stk
2 stk
Blomstring
21 stk
21 stk
20 stk
Højde i cm
1 stk
18 stk
11 stk
Duft
4 stk
12 stk
8 stk
God til snit
21 stk
Rodtype
22 stk

Renaissance roser

Her finder du renaissance roser. Renaissance roser er høje, buskede buketroser. De er krydsninger mellem historiske og moderne roser. Blomsterne er dobbelte med et antikt præg og en god duft. De er robuste, hårdføre og sunde. De blomstrer gennem hele sæsonen. Renaissanceroserne kræver kun let beskæring om foråret.

Vejledning Roser - lær om plantning, gødning og beskæring af renaissance roser

Solitært eller i små grupper

Et lille bed med Renaissance roser giver et smukt og romantisk look til haven. Har man en lille have, kan man også nøjes med at plante en enkelt Renaissance rose, idet den har en flot busket vækst og en lang blomstring.

Grogaranti på Renaissance roser


Hos Lundhede har vi et udsøgt udvalg af roser - lige fra klatreroser til renaissance roser.  Roserne som findes i alverdens farver er nøje passet med den rette jord, gødning og beskæring, sådan at du få en rose, som står flot år efter år. Hos Lundhede Planteskole får du altid grogaranti. Køb trygt dine renaissance roser online på Lundhede.com - her får du altid kyndig rådgivning og en god service.

Haveroser til terrasse og altan


Roser har et helt særligt æstetisk udtryk og deres farver og dufte kan fortrylle alle. Plant dem i haven, lad dem gro op af et espalier eller plant dem i potter. Sørg for at passe dem korrekt og du har roser år efter år.

Lær om plantning, gødning og beskæring af Renaissance roser her.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig