Renaissance roser

Her finder du renaissance roser. Renaissance roser er høje, buskede buketroser. De er krydsninger mellem historiske og moderne roser. Blomsterne er dobbelte med et antikt præg og en god duft. De er robuste, hårdføre og sunde. De blomstrer gennem hele sæsonen. Renaissanceroserne kræver kun let beskæring om foråret.

Vejledning Roser - lær om plantning, gødning og beskæring af renaissance roser
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Solitært eller i små grupper

Et lille bed med Renaissance roser giver et smukt og romantisk look til haven. Har man en lille have, kan man også nøjes med at plante en enkelt Renaissance rose, idet den har en flot busket vækst og en lang blomstring.

Grogaranti på Renaissance roser


Hos Lundhede har vi et udsøgt udvalg af roser - lige fra klatreroser til renaissance roser.  Roserne som findes i alverdens farver er nøje passet med den rette jord, gødning og beskæring, sådan at du få en rose, som står flot år efter år. Hos Lundhede Planteskole får du altid grogaranti. Køb trygt dine renaissance roser online på Lundhede.com - her får du altid kyndig rådgivning og en god service.

Haveroser til terrasse og altan


Roser har et helt særligt æstetisk udtryk og deres farver og dufte kan fortrylle alle. Plant dem i haven, lad dem gro op af et espalier eller plant dem i potter. Sørg for at passe dem korrekt og du har roser år efter år.

Lær om plantning, gødning og beskæring af Renaissance roser her.