Redekasse

A2 Living redekasse

Elsker du også, når fuglene kvidrer i haven og skaber ekstra liv på en kedelig gråvejrsdag – byd fuglene inden for i din have eller på din terrasse med en redekasse fra A2 Living. Denne redekasse er fremstillet i galvaniseret stål, som passer perfekt sammen med dine A2 Living lanterner. Fuglehus eller redekasse – her får du de perfekte rammer, hvis du vil byde musvit, blåmejse, rødhals eller gærdesmutte inden for i din have.

Top 6 for A2 Living redekasse

A2 Living fuglehus

A2 Living er et dansk designbrand, som skaber imponerende designs, der passer perfekt ind i den minimalistiske og skandinaviske indretning. Materialerne er velvalgte og her får du altid produkter, som holder til det danske vejr år efter år, uden at blive slidt. Fuglehuset fra A2 Living er fremstillet i galvaniseret stål med nitter og hank i rustfrie materialer. Siderne i disse fuglekasser er i det trendy naturbambus, som beskytter fuglene mod regn og blæst. Giv fuglene de bedste vilkår med fugle redekasser fra danske A2 Living. Perfekt til at invitere gærdesmutte, musvit, blåmejse eller rødhals inden for i din have.

A2 Living redekasser til fugle – passer perfekt til den moderne have og terrasse.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig