Radise - Rhaphanus sativus - Pernot - Såbånd - Frø (W8569)
Før musen henover billedet for at zoome

Radise - Rhaphanus sativus - Pernot - Såbånd - Frø (W8569)

DKK 38,00
   Ikke på lager
Varenummer: 136-10
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Aflang med hvid spids. Meget letdyrket sommergrønsag, som kan sås i flere omgange. Spises rå eller kogt. Pluk de største først, så udvikles de øvrige efterhåden.
Såvejledning: Lav en rille til såbåndet. Vand i rillen inden båndet lægges i. Hold det fast i begge ender. Vand grundigt igen og dæk forsigtigt med jord. Spirer efter 10-15 dage. Dæk med fiberdug for at fremme udviklingen og undgå insektangreb. Radiser behøver jævn tilførsel af vand, ellers blive de beske i smagen.
Blomstring/høst: maj-sep   Rækkeafstand cm. 15 Posens indhold rækker til ca. 7 meter

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig