Pumper

Her finder du et stort udvalg af pumper til vandsten, filtre og springvand. Står du og mangler en ny vandstenspumpe, springvandspumpe eller filter? Vi tilbyder mange forskellige former af pumpe til vand, så du kan finde det perfekte match til din størrelse vandkunst. Rislende vand i haven er både afslappende og hyggeligt og der skal selvfølgelig en god pumpe til, før den opnår den fulde effekt. Gå på opdagelse i det store udvalg, og kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til en af de mange pumper.

Fontæne-, luft-, og filterpumper

Hos Lundhede.com finder du alt til havedammen og vandkunst i haven og indendørs.
Vores produkter følger alle standarder indenfor branchen... og med det største udvalg af tilbehør og reservedele, er du sikker på at få den mest alsidige og langtidsholdbare løsning som kan udbygges og forbedres over årene.
Vores største leverandør Pondteam, er nordens førende indenfor pumper, filtre og tilbehør til havedam og vandkunst - her får du alt udstyr til små og store havedamme. Så om det er en lille vandpumpe eller stor vandpumpe du er på udkig efter, finder du modeller i udvalget, der passer til alle størrelser. Ligeledes har vi også filter til bassin og vandkunst i mange modeller.

Vandstenspumpe i flere varianter


I udvalget af pumper til vandsten, er der både pumper egnet til en vandsten, og varianter med flere ventiler, så du kan benyttes til flere sten. Du kan derfor hurtigt finde netop den vandstenspumpe, der matcher din vandsten i størrelse. For at få glæde af din vandsten også efter mørkets frembrud, kan du med fordel benytte dig af lys til din vandsten, som vi ligeledes har et stort udvalg af i flere varianter. Her i blandt som spots, der lyser hele vandstenen op. På siden med pumper har vi også forskellige vandstenspumpe med lys, samt forskellige reservedele til vandstenspumpe.

Find springvandspumpe hos Lundhede


Uanset om du har et smukt udendørs springvand, eller et dekorativt indendørs springvand, er det nødvendigt med en god vandpumpe, så vandet kan løftes op. Pumper til springvand, kan også anvendes til andre formål, hvor der er brug for at vandet bliver løftet. Et springvand til haven, kan have en næsten mediterende effekt, og derfor er det også nødvendigt med en god pumpe til dit havespringvand.

Gå på opdagelse i det store udvalg, hvor du både finder små pumper, til de mindre vandarrangermenter som fuglebade, og små fontæne figurer og de store pumper til større installationer som springvand. Er det en havebassin luftpumpe, du er på udkig efter tilbyder vi selvfølgelig også det.