Pumper og tilbehør

Har du købt vandsten i granit til haven, finder du her forskellige pumper og tilbehør dertil. Tilslutningen sker hurtigt og nemt. Du finder også et udvalg af diodelys og halogen lys samt lysringe, der giver et stemningsfyldt udtryk til din vandsten. Nyd din vandsten både om dagen og om aftenen med det flotte lys, som bruger minimal energi. I kategorien finder du også sikkerhedsindsatser til springvandskugler, riste, kantmåtter og neopren tætningsringe.

Pumpe til vandsten

Søger du en ny pumpe til vandsten, finder du hos Lundhede Planteskole et stort udvalg af kvalitets pumper, der kan håndtere fra 750 liter op 3.500 liter. Vores vandstenspumper leveres med alt i slanger og pakninger, så du ikke behøver en masse ekstraudstyr. Køb din vandpumpe til vandsten online på shoppen, og du får levering lige til døren.

Komplet vandsten sæt


Der er ikke noget hyggeligere end vand i haven! Hos Lundhede finder du et komplet vandsten sæt med alt, hvad du skal bruge af udstyr til netop at få din drøm opfyldt. I kategorien Vandsten kan du vælge mellem mange flotte designs og her finder du alt i tilbehør til vandsten. Køb komplet vandsten sæt på Lundhede.com, så får du en kvalitets løsning, som du kan have glæde af i mange år.

Vandstenspumpe med lys


Lyden af det rislende vand kan sænke stressniveauet ved enhver. Sætter du dig i haven efter en lang dag på job og lader lyden fylde dit hoved, forsvinder alle bekymringerne for en stund. Det er terapi for kroppen. Nyd vandstenen om dagen, men også om aftenen med en vandstenspumpe med lys. Det hyggelige lys lyser op, når mørket har sænket sig. Et dekorativt element i haven, selv når mørket finder vej.

Køb lys til vandsten og vandsten med lys på Lundhede.com – altid stort udvalg af tilbehør til vandsten.