Polystyren

Polystyren er et letvægtsprodukt. Vi tilbyder mange forskellige figurer og udformninger, som kan stå både ude og inde. Vi har bl.a. vores sjove trolde serie med humoristiske udtryk – en sjov lille ting til din have eller til en, du holder af. Gå på opdagelse blandt vores mange produkter, der kombinerer granit og polystyren.

Polystyren havekrukker

I polystyren serien finder du mange lækre produkter i det lette polystyren. Se fx de flotte polystyren krukker, som minder om granit.  Det lette materiale gør også, at det er nemt at rykke rundt på krukkerne, hvis du vil have dine blomster ind, når frosten kommer.

Foderhuse til fugle, figurer og havekrukker – se det store udvalg af ting i polystyren.

Figurer i polystyren


Du kan næsten ikke undgå at få et smil på læben, når du ser de sjove trolde figurer. Med de sjove ansigter tykke maver og store ører får de smilet frem ved de fleste. De søde trolde figurer i polystyren minder til forveksling om granit, men er af et meget lettere materiale. Passer perfekt som værtindegave. I vores trolde serie finder du også vores "øl trold", som kan opbevare dine øl under jorden – perfekt som gave til ham, der har alt. Så er der altid kolde øl at få, selv på de lune sommeraftener.

Trolde figurer med store ører og tykke maver – passer perfekt til terrassen eller den lille altan.