Plejemidler

Plejemidler

Hos Lundhede Planteskole finder du et udvalg af plejemidler til haven, fx til bekæmpelse af svampesygdomme og pleje af træer og buske. Sørger du for regelmæssigt at gå dine planter, træer og buske igennem, vil du hurtigt kunne reagere på eventuelle problemer, sådan at din have har de bedste vækstbetingelser. Har du eksempelvis et træ stående i haven, som er blevet angrebet af gnavere eller som har lidt under den hårde frost, kan du ved hjælp af træbalsam yde træet den nødvendige beskyttelse. Træbalsam lægger en hinde og dermed beskytter træet.

Plejemidler til hus og have

I kategorien plejemidler finder du også det effektive desinfektionsmiddel til desinficering af drivhuse, udestuer, tegleternit, plasttage, udhæng, fliser og meget mere. Midlet er særdeles effektivt og efterlader overfladen fri for grønne belægninger. Frisk træet eller drivhuset op med en grundig rengøring og det står som var det nyt. Gør du det til en vane at starte sæsonen med en grundig rens, vil efterfølgende skidt og snavs nemt kunne fjernes. Og resultatet er ikke til at tage fejl af.

Mange års erfaring


Hos Lundhede Planteskole har vi gennem tiden oparbejdet en stor ekspertise inden for salg af kvalitetsplanter, haveartikler og brugskunst. Vores søde medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med kyndig vejledning, sådan at du får valgt de rette planter, træer og buske, der skal danne rammerne om din drømmehave.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com eller

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig