Plantespande i zink

Her får du en plantespand, som kombinerer lækkert design med funktionalitet. Det galvaniserede ydre falder godt ind i havens grønne og brune nuancer, men samtidig tiltrækker det blanke zink ens opmærksomhed, når solens stråler rammer og sender et flot lys rundt i haven eller på terrassen. Zinkspanden er designet med håndtag med gummibelægning, som gør spanden nem at flytte rundt. Plantespandene fås enkeltvis og i sæt med 3, 5 eller 8 zinkspande. I højder fra 21 til 56 cm med en diameter fra 17 til 46 cm.  

Grøntsager, krydderurter og blomster i spande

Det der gør zinkspandene særlig unikke, er deres brede anvendelighed. Har du ikke plads til en køkkenhave eller et drivhus, kan du nu plante dine grøntsager og krydderurter i spande – prøv fx tomater i spand eller måske kartofler i spand. Når kartofler er klar til at blive spist, vender du blot spanden på hovedet og nemt kan du sortere kartoflerne fra jordet. Gå ikke glip af hjemmedyrkede grøntsager, selvom pladsen er trang – men en plantespand kan alt lade sig gøre. Er du mere til farverige blomster end hjemmedyrkede grøntsager på altanen, egner plantespandene sig også til det. Det blanke zink giver din terrasse eller altan en helt ny dimension. Skab din helt egen oase med flotte havemøbler og flotte blomsterbede.

Zink plantespande til indendørs og udendørs brug


Zinkspandene giver både et blot udtryk til din terrasse og altan, men passer også perfekt til den moderne indretning. Zink giver et eksklusivt look til boligen uden at være for prangende. Det rå look tilfører en helt anden dimension til din stue og kombinerer du zinkspande i forskellige højder, kan du skabe din egen grønne oase indendørs. Kun fantasien sætter grænser.

Zinkspandene fås i mange forskellige højder – lige fra micro, til mini, medi, maxi, mega og mega xl.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.