Planter NYHED

I denne gruppe finder du nyheder inden for planter, frø, blomsterløg, spiseløg og læggekartofler. Gå på opdagelse i kategorien Planter Nyhed og se de nye planter, som netop er kommet online i shoppen. Hos Lundhede får du altid grogaranti på planter, så oplever du, at en plante ikke vil gro, får du en ny tilsendt. Det er din sikkerhed, når du handler plante nyheder online. Køb online på Lundhede.com, og du får hurtig levering lige til døren. Så nemt er det.

Nyheder planter

Slip for at køre i det lokale havecenter, nu kan du sidde derhjemme i sofaen, mens du handler plante nyheder til haven. Hos Lundhede Planteskole har vi specialiseret os i planter, sådan at du altid får den bedste kvalitet til en god pris. Løbende køber vi nye planter til shoppen, sådan at du altid har det største og bedste udvalg at vælge i mellem. Handl plante nyheder online, så bliver det ikke nemmere.

Grogaranti på planter


Skal haven omlægges, har du købt ny grund eller skal der bare ske noget nyt i haven? Hos Lundhede finder du et væld af plante nyheder, alt i stauder, frugttræer, blomsterløg, hækplanter og meget mere.

Slip for at fragte det hele hjem fra det lokale havecenter, nu kan du shoppe i ro og mag derhjemme fra sofaen og få sendt planterne hjem til dig. Skulle der være en plante, der ikke vil gro, får du blot en ny – det er din sikkerhed, når du handler planter online.

Her får du altid kyndig rådgivning, når du skal købe plante nyheder til haven.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.