Picnickurve

Det lune vejr indbyder til picnic i det fri – pak en picnickurv og nyd byens skønne oaser eller tag en tur til stranden, hvor de hvide sandstrande og det varme vand indbyder til mange timers hygge. Bred dit rødternede tæppe ud  og nyd nogle timer sammen med din familie eller venner. Hos Lundhede Planteskole finder du et bredt udvalg af picnic kurve i forskellige størrelser og farver, både med og uden  service, køl eller termo. Perfekt som gave eller til dig selv.


Picnic kurv med service

Slip for det kedelige plasticbestik, som du kan købe rundt om i butikkerne – med en picnickurv fra Lundhede Planteskole får du rigtige glas og porcelænstallerkner, som spiste du derhjemme. Har du de små med på en hyggelig picnic tur, kan du også vælge vores skønne modeller med service i hård plast, som til forveksling minder om rigtig service. Uanset om du er til det ene eller det andet, garanterer vi, at dit nye picnic udstyr holder sig pænt i mange år. Inviter din kæreste eller familien med på tur – tag et par timer fri fra stress og jag og nyd hinandens selskab, mens børnene tumler rundt.

Køb picnickurv hos Lundhede Planteskole – søg blandt de mange modeller og udvælg den, som netop passer til dig!

Picnickurve med hank, rem eller som rygsæk


Uanset om du cykler, går eller kører, for at finde det perfekte sted til jeres picnic udflugt, finder du den rette picnickurv hos Lundhede Planteskole. Her finder du nemlig picnic kurve med rem, hank eller som rygsæk, sådan at du nemt og sikkert kan transportere dit medbragte mad. Tallerkner, glas og bestik sidder fast i kurvens sider og låg, sådan at de ikke går i stykker undervejs. Er der langt til destinationen eller vil du bare gerne sikre dig, at drikkevarerne altid er kolde, finder du et udvalg af picnic kurve med termo eller køl. Hos Lundhede Planteskole finder du den perfekte picnictaske – uanset om du leder efter en luksusmodel, hvor der er kælet lidt ekstra for detaljerne eller en billig picnickurv, der kun har det nødvendige udstyr.  

Pak picnickurven med lækre tapas og en god flaske vin – find cyklerne frem og tag på udflugt i det fri.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.