Picnickurve

Det lune vejr indbyder til picnic i det fri – pak en picnickurv og nyd byens skønne oaser eller tag en tur til stranden, hvor de hvide sandstrande og det varme vand indbyder til mange timers hygge. Bred dit rødternede tæppe ud  og nyd nogle timer sammen med din familie eller venner. Hos Lundhede Planteskole finder du et bredt udvalg af picnic kurve i forskellige størrelser og farver, både med og uden  service, køl eller termo. Perfekt som gave eller til dig selv.


Picnickurv

Mad smager altid bedre, når du spiser den under en blå himmel, hvilket kun er en af mange gode grunde til at tage på en picnictur. Picnic er en virkelig glæde for sjælen. De giver os muligheden for at komme væk fra hverdagens stress og jag og tiden til igen at oprette forbindelse med naturen. De giver os tiden til at nyde selskabet med venner, familie og kære. De skaber varige minder og giver ny energi til dig. Hvor vidunderligt er det ikke at have en picnickurv eller rygsække, der er skabt med det eneste formål at hjælpe os med at nyde disse særlige lejligheder? Uanset om du har brug for service til to eller flere, i kurv eller rygsæk, så find picnickurve og rygsække, som du ofte vil elske at på netop dette.

Der er allerede service i vores picnickurve


Luk øjnene og forestil dig en picnic kurv. Chancen er, at du højst sandsynligt ser er en kurv, med et håndtag på toppen og rød-hvid ternet foring. Selvom dette måske var den eneste stil en picnickurv havde for 50 år siden, findes der i dag en lang række af forskellige slags design, materialer og størrelser. Med en picnickurv fra Lundhede får du rigtige glas og porcelæn tallerkner i din picnickurv, som spiste du derhjemme. Har du de små med på en hyggelig picnic tur, kan du også vælge vores skønne modeller med service i hård plast, som til forveksling minder om rigtig service. Derfor slipper du for det kedelige plastik bestik, som du kan købe rundt om i butikkerne. Uanset om du er til det ene eller det andet, garanterer vi, at dit nye picnic udstyr holder sig pænt i mange år. Inviter din kæreste eller familien med på tur – tag et par timer fri fra stress og jag og nyd hinandens selskab, mens børnene tumler rundt.

Køb picnickurv hos Lundhede Planteskole – søg blandt de mange modeller og udvælg den, som netop passer til dig!

Typer af picnic kurve


Uanset om du cykler, går eller kører, for at finde det perfekte sted til jeres picnic udflugt, finder du den rette picnickurv hos Lundhede Planteskole. Her finder du nemlig picnic kurve med rem, hank eller som rygsæk, sådan at du nemt og sikkert kan transportere dit medbragte mad.
Tallerkner, glas og bestik sidder fast i kurvens sider og låg, sådan at de ikke går i stykker undervejs. Er der langt til destinationen eller vil du bare gerne sikre dig, at drikkevarerne altid er kolde, finder du et udvalg af picnic kurve med termo eller køl.

Hos Lundhede Planteskole finder du den perfekte picnictaske – uanset om du leder efter en luksusmodel, hvor der er kælet lidt ekstra for detaljerne eller en billig picnickurv, der kun har det nødvendige udstyr.  

Pak picnickurven med noget lækkert at spise og noget koldt at drikke. Det kunne eventuelt være en lækker tapas og en god flaske vin – find cyklerne frem og tag på udflugt i det fri og nyd hinandens selskab.

Alternativ bryllupsgave


Leder du efter den helt perfekte alternative gave til brudeparret. Så behøver du ikke at lede meget længere. Picnickruve eller picnic rygsække er en videunderlig alternativ gave til det nygifte par, og som er en gave der vil holde i mange år fremover. Hvilket par ville ikke blive glade for at få at vide, at der er en picnickurv med deres navn på, alt sammen beregnet til en intim flugt fra hverdagen sammen? For ikke at forglemme, brudeparret der fejrer deres 25-års jubilæum: Giv dem en færdigpakket picnic kurv med alt tilbehøret, det vil sikkert sætte en lille gnist i hverdagen, som giver brudeparret mulighed for at nyde hinanden på en dejlig og afslappende måde, alt sammen takket være dig.