Peber, Chili - Capsicum 'Habanero colormix' - Frø (W7984)
Før musen henover billedet for at zoome

Peber, Chili - Capsicum 'Habanero colormix' - Frø (W7984)

DKK 38,00
  
Antal
Varenummer: 7984
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Chili etårig.
Blanding af forskellige stærke habanerosorter, som giver frugter i forskellige farver. Scovillegraden er ca. 300.000 på 600.000 grads skalaen. Allerede 5.000 scovillegrader indebærer, at frugterne skal håndteres forsigtigt og kontakt med øjnene undgås.

Såvejledning: Så indendørs i såjord tidligt om foråret, skal stå varmt. Fugt jorden før såning og tryk frøene let ned i overfladen. Placer det såede et lyst og varmt sted, ca. 20-25 grader, og lidt køligere efter spiring. Det tager flere uger før de spirer. Flyttes til store krukker, som placeres i drivhuset i maj og fremad, eller placeres på et beskyttet og solrig plads udendørs, når der ikke længere er risiko for frost.
Blomstring/høst: jul-sep  Planteafstand cm. 50 Rækkeafstand cm. 80 Posens indhold rækker til ca. 8-10 planter

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig