Peber - Capsicum 'California Wonder'- Frø (W8005)
Før musen henover billedet for at zoome

Peber - Capsicum 'California Wonder'- Frø (W8005)

DKK 27,00
   Ikke på lager
Varenummer: 8005
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.
God sort til dyrkning i drivhus eller i store krukker på varm, beskyttet terrasse. Spises rå i salater, på pizza og strimlet i gryderetter.
Såvejledning: Så indendørs i februar-marts i såjord. Dæk med et tyndt lag jord.  Spirer efter 8-10 dage ved 22-25 grader. Plantes om i potter med pottemuld. Plant ikke ud før døgntemperaturen konstant er over 12 grader. Tilfør jævnligt næring, og bind planterne op efterhånden. Frugterne bliver først grønne og siden røde. Kan spises på begge stadier.
Blomstring/høst: jul-okt. Højde cm. 60-80 Planteafstand cm. 40 Rækkeafstand cm. 40 Posens indhold rækker til ca. 25 planterVis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig