Pallerammer

Hos Lundhede elsker vi genbrug, og de flotte hylder og kasser udført i pallerammer passer perfekt ind i det moderne havemiljø samt den moderne indendørs indretning. Naturens egne materialer som nu får en ny og praktisk anvendelse. I sortimentet finder du både unikke hylder i pallerammer samt kasser på hjul kombineret med lækre detaljer med aludørplader. Flotte kontraster, som fx giver en helt ny oplevelse af den populære Amager hylde.

Plantekasser af brugte pallerammer

Har du ikke plads til en køkkenhave eller vil du bare gerne supplere haven med flotte blomsterkasser i pallerammer, er de rå og rustikke plantekasser helt sikkert noget for dig. Med en plantekasse på terrassen kan du blot åbne terrassedøren og du har adgang til de lækreste krydderurter – nemmere kan det næsten ikke blive. Kan du godt li’ at ændre indretningen indimellem, giver vores plantekasser på hjul dig stor fleksibilitet. Flyt kasserne rundt som du lyster.

Højbede planterammer


Højbede er populære som aldrig før, fordi de gør det langt nemmere at holde køkkenhaven ukrudtsfri. Højden på bedene giver også en god arbejdshøjde, sådan at du skåner knæ og ryg. Du kan evt. supplere med en OneLeg ergonomisk stol, som letter arbejdet endnu mere. Prøv den flotte palleramme højbed på hjul – her får du en god arbejdshøjde og fleksibilitet på samme tid.

Amager hylden med nyt design


Kan du godt li’ det rustikke og rå look og vil gerne kombinere lækre materialer med funktionelt design, bør du se nærmere på vores Amager hylde i pallerammer med hylde i aludørplade. En flot detalje, som bliver bemærket, når du har venner og familie på besøg. Pynt kasserne med potteplanter og lanterner udendørs ellers sæt dine flotte billeder på hylden i stuen.

Genbrugs pallerammer kombineret med rå detaljer – hop med på genbrugsbølgen!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.