Vejledning blomsterløg

Vejledning til blomsterløg

De fleste forårsløg trives bedst på en vokseplads med masser af sol og god muldjord.
Løget sættes med spidsen opad, i en dybde der svarer til ca. 3 gange løgets højde. Påskelilje- og tulipanløg kan med fordel sættes dybere, da du herved undgår sideskud som kan nedsætte holdbarheden.

Hvis du planter blomsterløg i krukker, kan du med fordel variere plantedybden så nogle af løgene kommer senere op end andre - på den måde kan du strække sæsonen og nyde de skønne forårsblomster længere.

Giv løgene gødning når de første skud bryder igennem i det tidlige forår.

Når løget er afblomstret, klippes blomsten af, mens bladene skal have lov at visne væk. Herved trækkes kraften fra planten tilbage i løget.Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig