Pæonvalmue - Papaver Paeoniflorum-gruppen - Black Peony - Frø (W7039)
Før musen henover billedet for at zoome

Pæonvalmue - Papaver Paeoniflorum-gruppen - Black Peony - Frø (W7039)

DKK 33,00
   Ikke på lager
Varenummer: 146-12
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Etårig. Faschinerende chokolade-purpur farve på denne pæonvalmue med lidt krusede kronblade. Smukt indslag i bedet og fin sommer snitblomst.
Såvejledning: Så meget tyndt og overfladisk direkte på voksestedet i april-maj. Spirer efter 14-20 dage, afhængig af temperaturen. Valmuer er gerne selvsående og kommer da igen det følgende år.
Blomstring/høst: jul-aug Højde cm. 80-90 Planteafstand cm. 25 Rækkeafstand cm. 30 Posens indhold rækker til ca. 500 planter

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig