Overfladeskimmere

En overfladeskimmer fjerner blade og snavs fra havedammens overflade, så vandet bliver blankt og rent. Hvis vandet er grumset, skal du bruge et filter. På siden finder du forskellige varianter af skimmer til overflade, så du kan nyde en flot og ren overflade i dit havebassin, og få bedre udsyn til dine fisk. Har du brug for råd og vejledning til at finde den rigtige overfladeskimmer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hold overfladen ren i dit havebassin

Det kan ikke undgås, at pollen, blade og andre partikler med tiden vil lægge sig ovenpå din havedam. Det er selvfølgelig irriterende, da det går ud over synet ned til dine fisk, og generelt er et havebassin bare flottere, når overfladen er ren og klar. Står du med dette problem vil en overfladeskimmer til din havedam være den perfekte løsning. En overfladeskimmer bruges til at rense og skimme overfladen på dit havebassin, så du får det bedste udsyn til dine smukke fisk.

Overfladeskimmer til havedam


Hos Lundhede finder du forskellige varianter af skimmer til havedam. Vi tilbyder en overfladeskimmer med pumpe, der fanger andemad og andre urenheder, en skimmer til indbygning i dit bassin, og en skimmer til placering stående i bassinet. Du finder skimmer til havedam i forskellige størrelser helt op til 50 m2 i bassin areal.

Nogle skimmer er flydende, andre er varianter der placeres stående i bassinet, mens nogle skimmere placeres ved siden af bassinet. En overfladeskimmer der er flydende, er ikke afhængig af vanddybden, hvilket blandt andet er praktisk i havebassin med forskellige dybder.

Din overfladeskimmer behøves ikke være tændt hele tiden. Bruge eventuelt et tænd- og slukur, og lad den køre 1 time 4 gange om dagen, og juster eventuelt op og ned efter behov. Husk at sluk den når du skal fodre dine fisk, så fodret ikke havner i din skimmer.

Overfladeskimmer til pool


Vores udvalg af overfladeskimmer kan bruges i pool, såvel som havedam. At hoppe i en ren og velholdt pool med helt ren overflade, er lækkert, men også her vil der hurtigt lande ting i overfladen. En overfladeskimmer til pool, vil sikre dig en pool, der ser velholdt og indbydende ud hver dag.
Pumper og filtre til havedam
For yderligere vedligeholdelse af dit havebassin, finder du også luftpumper til havedam, der vil tilføre ilt til dine fisk, bassinfolie, filtre og meget mere.

Er du i tvivl eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig råd og vejledning.