Osmo Rosengødning 6-2-8, 10 kg (OS)
Før musen henover billedet for at zoome

Osmo Rosengødning 6-2-8, 10 kg (OS)

DKK 249,00
  
Antal
Varenummer: 17-31
10 kg. Rosen Gødning
Osmos Bio Rosengødning er et naturligt og fingranuleret gødningsstof til gødskning af blomstrende roser. Kan anvendes til alle typer af roser. Osmo Bio Rosengødning er en organisk specialgødning specielt udviklet til roser. Osmo Bio Rosengødning indeholder 2 % magnesium og 5 % tang, der giver garanti for stærke planter og blomster i intense farver.
Tang har været anvendt igennem tiderne som naturlig gødning i kystnære områder til blomster og køkkenhaver. Tang tilfører jorden vigtige sporstoffer og mineraler, hvilket er med til at sikre en sund plantevækst og en sund jord. Afskårne blomster holder sig flotte i længere tid p.g.a. det høje kaliumindhold i Osmos Bio Rosengødning.
Ønsker du sunde, stærke og vitale roser i dine have – så brug Osmo Rosengødning 4 gange fra marts til juli. Du kan også bruge mykorrhiza, som du finder i vores Osmo® Biologisk Plante Aktivator. Husk at bruge en kultivator for at arbejde gødningen ind i jorden, så der kommer gang i jordens mikroliv. Det er biologien, som styrker planterne, så du kan have glæde af roser, som kun får et minimum af stråleplet, meldug og rust. Samtidig minimerer man også brugen af pesticider i haven.
Produktet er miljøvenligt, bæredygtigt og skånsomt overfor roser og natur.

Dosering:
10 kg/100 m2, 2-3 gange årligt

Form:
Fingranuleret

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig