Osmo Rosengødning 6-2-8, 10 kg (OS)

DKK 249,00
På lager/Fjernlager
Varenummer:17-31
10 kg. Rosen Gødning
Osmos Bio Rosengødning er et naturligt og fingranuleret gødningsstof til gødskning af blomstrende roser. Kan anvendes til alle typer af roser. Osmo Bio Rosengødning er en organisk specialgødning specielt udviklet til roser. Osmo Bio Rosengødning indeholder 2 % magnesium og 5 % tang, der giver garanti for stærke planter og blomster i intense farver.
Tang har været anvendt igennem tiderne som naturlig gødning i kystnære områder til blomster og køkkenhaver. Tang tilfører jorden vigtige sporstoffer og mineraler, hvilket er med til at sikre en sund plantevækst og en sund jord. Afskårne blomster holder sig flotte i længere tid p.g.a. det høje kaliumindhold i Osmos Bio Rosengødning.
Ønsker du sunde, stærke og vitale roser i dine have – så brug Osmo Rosengødning 4 gange fra marts til juli. Du kan også bruge mykorrhiza, som du finder i vores Osmo® Biologisk Plante Aktivator. Husk at bruge en kultivator for at arbejde gødningen ind i jorden, så der kommer gang i jordens mikroliv. Det er biologien, som styrker planterne, så du kan have glæde af roser, som kun får et minimum af stråleplet, meldug og rust. Samtidig minimerer man også brugen af pesticider i haven.
Produktet er miljøvenligt, bæredygtigt og skånsomt overfor roser og natur.

Dosering:
10 kg/100 m2, 2-3 gange årligt

Form:
Fingranuleret