Olielamper og fyrfadssten

Vi har forskellige løsninger for dig, så du kan få levende lys i din have, som ikke går ud, når vinden suser forbi! Ild er fascinerende og stemningsfyldt. Med ildsten i haven vil du altid kunne skabe et hyggeligt miljø og en god stemning. Når vejret er godt kan du nyde lyset på terrassen og i de mørke måneder er det skønt at tænde op og nyde det hele indefra. Perfekt som velkomst til gæsterne eller når du trænger til lidt hygge.

Olielamper i granit

Er du også fascineret af det glødende skær fra lysene, der brænder? Så bør du se nærmere på de flotte olielamper i granit. Stil dem på trappen til hoveddøren, på terrassen eller lige der, hvor du gerne vil sprede hygge og god stemning. De kraftige væger kombineret med lampeolien gør, at de ikke sådan blæser ud. Tværtimod giver de blaffende væger et hyggeligt lysspil.

Fyrfadssten i granit


Hos Lundhede finder du alt fra de klassiske fyrfadssten i granit til unikke granitsøjler med olielamper. Fyrfadssten finder du i mange forskellige designs i et væld af lækre farver. Granit er sammensat af mineraler og det er netop disse som er med til at give granitten den helt unikke farve. Skal det være den varme rosa granit eller måske det eksklusive sorte granit? Du bestemmer. Vælg mellem fyrfadssten i flotte designs – egner sig også perfekt som gave.

Fyrfadssten i granit – perfekt som fødselsdagsgave til haveentusiasten, der har alt.

Alt i olielamper


Leder du efter en olielampe i granit? Hos Lundhede finder du alt fra granitsøjler med olielamper, til hjerteformede olielamper i forskellige udskæringer og farver. De imponerende granitsøjler står flot omkring terrassen, hvor de skaber et flot lys, når solen går ned, mens fyrfadsstenene passer perfekt til trapper og indgangspartier. Uanset hvilken olielampe, du vælger, får du solide kvalitetsmaterialer, der kan stå udendørs i al slags vejr.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.