Nyttedyr

Har du en køkkenhave med lækre salater, gulerødder og kartofler eller måske et drivhus med eksotiske tomater og chilisorter, som pludselig bliver invaderet af skadedyr, er der nyttig hjælp at hente her. Skadedyr som spindemider, bladlus, øresnudebiller, gåsebillelarver og snegle kan hurtigt indtage dine planter og ændre på udbyttet af de hjemmedyrkede grøntsager markant. Men heldigvis er der gode råd at hente. Nyttedyr er levende organismer, som effektivt bekæmper skadedyrene ved at spise dem.

Bekæmp med nyttedyr

Så snart du opdager f.eks spindemider i drivhuset er det tid til at tænke på at bekæmpe dem.

Identificer og bekæmp


Er det første gang, du skal have planter i drivhuset eller har I for nylig besluttet at anlægge køkkenhave, kan det være svært at fastlægge, hvilke skadedyr man har med at gøre. Vi har samlet en beskrivelse af de mest kendte skadedyr, som angriber have, køkkenhave og drivhus  sådan at du hurtigt kan fastlægge, hvilke nyttedyr du har brug for. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os – vi hjælper dig gerne på vej.

Læs om Nyttedyr
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig