Nyttedyr

Har du en køkkenhave med lækre salater, gulerødder og kartofler eller måske et drivhus med eksotiske tomater og chilisorter, som pludselig bliver invaderet af skadedyr, er der nyttig hjælp at hente her. Skadedyr som spindemider, bladlus, mellus, øresnudebiller, tordenfluer, stankelbenslarver, gåsebillelarver og snegle kan hurtigt indtage dine planter og ændre på udbyttet af de hjemmedyrkede grøntsager markant. Men heldigvis er der gode råd at hente. Nyttedyr er levende organismer, som effektivt bekæmper skadedyrene ved at spise dem.

Forebyg eller bekæmp med nyttedyr

Nyttedyr som eksempelvis rovmider mod spindemider kan ofte anvendes med forebyggende virkning. Har du et drivhus, som hvert år angribes af spindemider, kan du derfor med fordel gå ind og forebygge, sådan at du helt undgår, at spindemider indtager dit drivhus. Er skaden allerede sket er behandlingen også effektiv.

Identificer og bekæmp


Er det første gang, du skal have planter i drivhuset eller har I for nylig besluttet at anlægge køkkenhave, kan det være svært at fastlægge, hvilke skadedyr man har med at gøre. Vi har samlet en beskrivelse af de mest kendte skadedyr, som angriber have, køkkenhave, drivhus og vindueskarme, sådan at du hurtigt kan fastlægge, hvilke nyttedyr du har brug for. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os – vi hjælper dig gerne på vej.

Læs om Nyttedyr
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com eller

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig