Nektarintræer - Prunus persica

Nektarintræer - Prunus persica

Her finder du forskellige slags nektarintræer. Nektarin er i familie med fersken og ligner meget denne. Nektarin har helt glatte frugter, hvorimod ferskner er lidt "lådne"
Nektarin plantes på et beskyttet voksested tæt ved en syd- eller vestvendt mur og er meget velegnet til espaliering. Det kan også plantes inde i drivhuset.

Vejledning Frugttræer
Læs om Fersken


Smukke blomster - Beskæring

Blomster


Træet springer ud med mange lyserøde blomster allerede i april før løvspring. På dette tidspunkt er der ikke mange insekter til at sørge for bestøvning, så det vil være en fordel at tage en lille pensel og føre pollen fra den ene blomst til den anden. Efter vellykket bestøvning kan det sætte flere frugter, end det kan bære. Frugterne bør derfor udtyndes, så der er cirka 10 cm mellem dem. Det betaler sig i sidste ende at gøre dette, selvom det er svært at få sig selv til det.

Beskæring


Træet beskæres umiddelbart efter frugthøst.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig