Mod skadedyr

Når varmen kommer, vil vi gerne tilbringe tid i haven – enten på terrassen, som danner rammer for grillhygge med familien eller græsset der indbyder til leg for de små størrelser. Men indimellem finder diverse skadedyr vej til haven og sætter en dæmper for de familiære stunder. Dræbersnegle og hvepse er måske de største syndere ud over de mange skadedyr, som gør vores blommer, æbler og pærer uspiselige. Hos Lundhede Planteskole finder du effektive midler til bekæmpelse af insekter, gnavere og andre skadedyr. Midler, der giver dine planter de bedste betingelser. Ufarlige for fugle, kæledyr og mennesker.

Bekæmpelse af skadedyr

Hvepseglas, bananfluefælde, musefælde, limplader til insekter, barkbeskytter,  – hos Lundhede Planteskole finder du et bredt udvalg af midler til bekæmpelse af hvepse, mus, snegle, bladlus og meget mere.

Skadedyrsbekæmpelse med biologiske midler


Nyttedyr anvendes til at bekæmpe skadedyr som snegle, biller, spindelmider og lus. Her er der tale om levende organismer, som spiser de skadedyr, som terroriserer din have. Eksempelvis vil nematoder til snegle trænge ind i sneglene og dræbe dem indefra. Rent praktisk vander du nematoderne i de områder, hvor du kan se, at sneglen befinder sig eller også dypper du stykker af agurk i en opløsning, som så fungerer som lokkemad. En nem og enkel måde at slippe af med de genstridige snegle. På samme måde findes der nyttedyr til biller,  spindemider og lus.

Nyttedyr – nem og enkel bekæmpelse af skadedyr i haven.