Mexikanske håndvaske

Mexikanske håndvaske

Søger du unik og kreativt håndværk, er en mexicansk håndvask lige noget for dig. De mexicanske håndvaske er fremstillet af keramik og håndmalt, hvorfor du aldrig vil finde to vaske, der er ens. Du får et unikum, som ingen andre har. Med de mange farvekombinationer har du mulighed for at vælge netop den mexicansk håndvask, som passer ind med din øvrige stil. Suppler op med et krus eller en sæbeskål i samme design, og du får et badeværelse, der skiller sig positivt ud fra mængden.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Mexicansk keramik i mange farver og mønstre

De flotte mexicanske håndvaske i keramik får enhver til at stoppe op. Det fine keramik vidner om håndværksmæssige traditioner og fortæller en helt særlig historie om gammelt klassisk håndværk. De imponerende farver og mønstre fænger øjet og holder opmærksomheden for en stund. Uanset om du har en klassisk eller måske romantisk stil, vil de flotte keramiske håndvaske passe ind.

Søger du en håndvask til badeværelse? Tag et kig på det imponerende mexicanske keramik og vælg din favorit.

Meksikansk vask – stort udvalg online


Søger du en vask til badeværelse, bør du se nærmere på en meksikansk vask. Væk fra det rå og stilistiske stål og over i den romantiske stil med krummelurer og smukke detaljer. De mexicanske håndvaske er fremstillet af keramik og håndmalet, sådan at du aldrig finder du vaske som er identiske. Og det er netop det, der gør dem helt specielle. I serien af meksikansk keramik finder du også sæbeskål og tandkrus, som passer perfekt sammen med den meksikanske vask.

Stort udvalg af mexicanske håndvaske – mange flotte farver og mønstre – se udvalget her og find din badeværelse vask i mexicansk keramik.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com eller

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig