Megaflow  ECO 32000 - (2018)
Før musen henover billedet for at zoome

Megaflow ECO 32000 - (2018)

DKK 2.499,00
  
Antal
Varenummer: PO 30358
"""Megaflow Eco"" endnu bedre, da den kommer med en kontrolboks, så du let kan regulere flowet efter behov. Den bliver så forsynet med samme motor som Superflow Techno Pro, hvilket betyder, at den bliver endnu mere driftsikker og lettere at servicere.
Ingen anden enkelt handling forbedrer vandkvaliteten så meget i større vandanlæg som cirkulation. Ved at installere en fontæne skabes et flot blikfang i bassinet og samtidig bliver vandkvaliteten væsenligt forbedret.
Megaflowpumpen er en ny type pumpe, som er meget velegnet til arbelufte/ilte damme med stillestående vand. Megaflow fungerer lidt som en brandhane. Den suger vandet ind fra bunden og slynger det ud i toppen. Den kraftige bevægelse giver en god cirkulation og ilter vandet. Sørg bare for at placere pumpen på et sted, hvor den ikke suger slam med op fra bunden.
Pumpen er yderst velegnet til naturdamme, hvor der mangler vandbevægelse.
"
Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig