Megaflow 55000 - Ø110 - 560 W
Før musen henover billedet for at zoome

Megaflow 55000 - Ø110 - 560 W

DKK 3.299,00
  
Antal
Varenummer: PO 30353
Ingen anden enkelt handling forbedrer vandkvaliteten så meget i større vandanlæg som cirkulation. Ved at installere en fontæne skabes et flot blikfang i bassinet og samtidig bliver vandkvaliteten væsenligt forbedret.
Megaflowpumpen er en ny type pumpe, der er yderst velegnet til at belufte damme med stillestående vand. Megaflow fungerer lidt som en brandhane. Den suger vand ind fra bunden og sprøjter det ud i toppen, præcis som en brandhane. Den kraftige vandbevægelse ilter vandet og skaber en god cirkulation. Sørg for at placerer pumpen, så den ikke suger smuds med ind direkte fra bunden.

Pumpen er yderst velegnet til f.eks. naturdamme, der behøver vandbevægelse.

OBS: I løbet af 2018 vil Megaflow Eco blive endnu bedre, da den får en kontrolboks, så man kan regulere flowet efter behov. Den vil få samme motor som Superflow Techno Pro, hvilket gør den endnu mere driftsikker og lettere at servicere.

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig