Marvært, høj - Pisum sativum - Senator - Frø (W8485)
Før musen henover billedet for at zoome

Marvært, høj - Pisum sativum - Senator - Frø (W8485)

DKK 19,00
   Ikke på lager
Varenummer: 148-6
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Højtvoksende, sen sort med god smag. Bliver ca 170 cm høj. Trives på muldrig jord. Ærterne er gode både friske og let kogte. Velegnet til frysning.
Såvejledning: Så i maj-juli i flere omgange direkte på friland i muldrig jord. Solrig vokseplads. Så f.eks ved espalier eller i rundkreds, så det er lettere at støtte planterne. Dæk med 2-3 cm jord. Husk at vande grundigt, da tørken ofte sætter ind, når det er tid at så ærter. Spirer efter 10-14 dage. Bind planterne op så de får mest muligt lys. Høst bælgene efterhånden som de udvikler sig, inden de bliver for store.
Blomstring/høst: sep Højde cm. 170 Planteafstand cm. 10 Rækkeafstand cm. 70 Posens indhold rækker til ca. 3-5 meter

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig