Malabarspinat - Ornamental Red - Frø (W8684)
Før musen henover billedet for at zoome

Malabarspinat - Ornamental Red - Frø (W8684)

DKK 33,00
  
Antal
Varenummer: 8684
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Malabarspinat/Spinatranke. Bladgrønsag med slyngende, mørkerøde stilke og store blade. Nemt dyrket sort, som er enkel at dyrke. God at spise som spæde skud og stilke, men også blancherede eller til dybfrysning. Kan dyrkes indendørs hele året. 150-200 cm. høj.
Dyrkning: Læg frøene i blød i et døgn. Forkultiveres indendørs i såjord ved høj spiretemperatur. Omplantes i store krukker med plantejord. Flyttes ud til varme udendørs steder eller plantes i drivhus, når frostrisikoen er ovre. Bind planterne op.
Posens indhold rækker til 20-25 planter.
Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig