Luftpumper

Brug en luftpumpe i dit havebassin for at give ekstra ilt til dine fisk. Luftpumper kan også hjælpe til med at holde bassinet frostfrit på milde vintre. Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige luftpumper i flere størrelser, så du bedst kan finde netop den variant der matcher din havedam. Er du på udkig efter pumpe til vandsten- eller springvand, har vi også det. Har du brug for råd og vejledning til at finde den rigtige vandpumpe eller til montering af din pumpe, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bassinpumpe i flere varianter

Et havebassin er et skønt element i haven, hvor det både vil dekorere smukt samtidig med at det skaber en fredfyldt og rolig stemning. Dit havebassin passer dog sjældent sig selv. Er det en havedam med guldfisk er det særligt vigtigt med en god bassinpumpe, så vandet bliver iltet. Her på siden findes forskellige udgaver pumpe til havebassin - alt fra en lille vandpumpe til den mindre havedam, og en kraftig stor luftpumpe til den helt store havedam op til 40 m2. Montering af bassinpumpe kan desuden hjælpe til, at din havedam holdes frostfrit i vinterperioden.

Vandpumpe til havedam eller vandkunst  


En vandpumpe kan bruges til flere forskellige formål. En bassinpumpe er som nævnt vigtig, som pumpe til havedam med fisk, men hvis du er på udkig efter en vandstenspumpe eller springvandspumpe bør du tage et kig under kategorien ‘pumper’, hvor du finder et stort og egnet udvalg til springvand i haven og pumpe til vandsten.
Er det en luftpumpe til havedam du er på udkig efter, finder du et godt udvalg her, hvor der vil være en variant til alle størrelser af havedamme - selvfølgelig i samme høje kvalitet.

Andet udstyr til din havedam


Hos Lundhede har vi udover en nødvendig pumpe også udstyr til dit havebassin som bassinfolie, filter til havedam og en masse andet tilbehør og reservedele som du finder under kategorienpumper. Vil du gerne have en top velfungerende havedam, bør du kombinere din bassinpumpe med et havedamsfilter, så dit bassin altid vil fremstå flot og velholdt.

Har du fortsat spørgsmål til bassin pumper, er du altid velkommen til at kontakte os!