Leca 16 liter
Før musen henover billedet for at zoome

Leca 16 liter

DKK 39,95
  
Antal
Varenummer: 0000056830
Luft til rødderne
Plantejorden er afgørende for planternes trivsel. Et andet vigtigt element for at få en vellykket vækst i krukker og potter, er dræn og luft til planternes rødder, så der ikke står vand omkring rødderne og forhindrer dem i at ”ånde” – det giver råd og misvækst.

Anvendelse
Sørg derfor altid for, at der er hul i bunden af plantekrukken, så overskydende vand kan ledes bort.
Fyld den nederste tredjedel af krukken op med Home & Garden Leca-kugler, dog så hullet i bunden ikke stoppes til, inden der fyldes Home & Garden Krukke- og Pottemuld/Sommerblomstjord i.  

I altankassen er et ca. 5 cm tykt lag Leca-kugler i bunden med til at sikre et godt dræn for de planter, der skal trives her.

Til dekoration og nytte
Det ser pænt ud at lægge Home & Garden Leca-kugler i et lag på et par cm oven på pottejorden omkring planterne. Dette lag forhindrer samtidig, at små, sorte fluer og andre insekter kan lægge æg i pottejorden og derved formere sig.
Home & Garden Leca-kugler egner sig også til bl.a. risle- og havebassinfilter
Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig