Lanterne

A2 Living har designet en imponerende serie af flotte lanterner fremstillet i rustfrit materiale. Når du ser disse A2 Living lanterner, er der ikke noget at tage fejl af – her er der tale om høj kvalitet, hvor der er lagt vægt på et enkelt og minimalistisk design. Kendetegnet for A2 Living lanterne er desuden deres robusthed, som skyldes det kraftige og vejrbestandige materiale. Søger du derfor en lanterne, som du kan have til at stå udendørs uanset vejr, bør du se nærmere på A2 Livings lanterner. Findes i sort, hvid og kobber ud over den flotte galvaniserede farve.

A2 Living lanterner udendørs

A2 Living lanterner er skabt til det danske vejr, hvor blæst og regn ofte er hårde ved vores udendørs møbler, brugskunst mm. A2 Living lanterne er fremstillet i rustfrit materiale, der ikke bare er hårdfør over for vejr og find, men som samtidig har en hvis tyngde, sådan at de ikke vælter i blæsevejr. Den galvaniserede profil gør, at du slipper for vedligeholdelse og du kan derfor nyde synet af de flotte lanterner udendørs år efter år.

Lanterner til haven


A2 lanterne fås i flere forskellige farver og du finder derfor nemt netop den A2 lanterne, som passer til din have eller terrasse. Lanterne kan bruges med bloklys eller fyrfadslys – men kan også udsmykkes med blomster, små græskar eller andre dekorationselementer. Kun fantasien sætter grænser. Lanterne kan ikke bare bruges til at sætte på terrassen eller som hyggebelysning på bordet – køb et spyd eller et vægbeslag og få de flotte udendørs lanterne op i højden.

Hurricans med glas eller candle top


A2 Living har desinet en ny serie af flotte lanterner – Hurricans, som kan fås med glas eller candle top. Det samme enkle design og vejrbestandige materiale, som egner sig både til udendørs og indendørs hyggebelysning. Hurricans serien kommer i tre størrelser; Quadro Mini, Mini og Maxi. Kombiner størrelserne eller ha’ et sæt i samme højde, det er helt op til dig.

A2 Living lanterne - rustikke, vejrbestandige og enkle, som passer til alle haver.

A2 Living lanterne pris


De flotte lanterne fra A2 Living fås i forskellige størrelser og farver. Hos Lundhede Planteskole finder du det største udvalg af A2 Living lanterner. Priser og øvrige information finder du under hver kategori.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.