Lamper, lys og lanterner

Søger du hyggebelysning til altanen, terrassen eller måske hoveddøren? Her i kategorien finder du alt i lamper, lys og lanterner. De elegante lanterner i rustikke og vejrbestandige materialer pryder både indendørs og udendørs. Tænd et lys og lad hyggen sprede sig på terrassen eller indenfor i stuen. Byd gæster velkomne i lanternes varme lys og lad det være en vejviser i mørket. Du finder lanterner og olielamper i mange forskellige farver og designs – så er det bare, om man kan vælge.

Udendørs lanterner

Er du fan af levende lys og mærker hyggen og roen, der sænker sig, når du tænder de små fyrfadslys på sofabordet? Så vil du helt sikkert forelske dig i de smukke lanterner. Vores udendørs lanterner er fremstillet i vejrbestandige rustfri materialer, så de holder til det skiftende danske vejr. De udendørs lanterner findes i den helt rå silver farve, den mørke sorte, kobber eller den neutrale hvid. Kig det store udvalg af lanterner udendørs igennem og find din favorit.

Lanterner udendørs i vejrbestandige rå og rustikke materialer – vælg mellem farverne silver, sort, hvid og kobber.

Udendørs olielamper


Er du mere draget af de smukke olielamper, hvor flammen er fri under åben himmel, bør du se nærmere på den imponerende olielampe ved navn Tumble Torch. Den udendørs olielampe har en lang historie og den i sig selv gør olielampen unik. Lampen blev udviklet tilbage i 50’erne af det amerikanske vejvæsen, der brugte lamperne til at advare trafikanter om vejrarbejde forude. Dermed er der lagt op til en olielampe i særklasse, hvor vægen er så kraftig, at den hverken blæser ud eller brænder op. Og vær ikke nervøs for, at lampen vælter, hvis du kommer til at støde til den – det tunge materiale gør, at den står solidt i selv kraftigt blæsevejr. Sæt den på trappen og byd gæster velkomne eller ha’ den som hyggebelysning på terrassen.

Tip! Tilsæt lidt citronellaolie til lampeolien, så er du fri for myggene under grillhyggen.