Lagersalg

NÅR DU BESTILLER FYRVÆRKERI, BLIVER DET RESERVERET TIL DIG -DET KAN IKKE SENDES, DU SKAL VÆLGE 'AFHENTNING' UNDER FRAGTMETODE. FYRVÆRKERIET KAN AFHENTES I HAVEOASEN I HERNING FRA D. 16. DEC. 2019

DER ER MEGET MERE PÅ VEJ I DENNE KATEGORI

Fyrværkeriet i denne gruppe er specielt hjemkøbt til den smagfulde og prisbevidste, selvudnævnte fyrværker. Det er krudt som har fået en ekstra sæson på lageret eller er købt hjem uden fine labels og farvestrålende kasser.

Men hov - er det så i orden?
Nej - det er langt bedre end i orden!  Det er fyrværkeri i særklasse, med fede effekter og dobbelt så meget krudt for skillingerne.

Hvordan kan det lade sig gøre spørger du?
- det kan det, fordi vi elsker at handle, og når man handler stort, frasiger sig al mulighed for at returnere, og samtidig er ligeglade med om etiketten er skrevet ud på kontorprinteren hos Afac i Aalborg - så står man først i køen når der er gode tilbud. Du skal ikke være i tvivl, det er fremragende krudt til fremragende priser.

Vil du vide mere?

www.facebook.com/haveoasenfyrvaerke... taler vi ikke om andet end krudt. Der er gode tilbud, og konkurrencer hvor du kan vinde store krudtpræmier.
Sidste år uddelte vi for over 25.000,- krudt til vindere af vores konkurrencer.

www.haveoasen.dk kan du løbende blive opdateret med sortiment, og årets tema.

Glem ikke vores store festfyrværkeri og Demo d. 27/12 2019 kl. 16.30 hvor Ulrik Friis fra Friis Fireworks som altid, er vært for et fantastisk show. Bagefter er der fordelagtige priser og masser af godt krudt til salg i butikken.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.