Kurve

Leder du efter en praktisk og flot løsning til opbevaring, er de skønne fletkurve et must-have. Brug dem i entreen eller i stuen, så har du nem adgang til dine ting. Fletkurve fås i mange forskellige størrelser og i sæt af tre. I kategorien finder du også væres populære picnickurve i flet. Pak en lækker frokost og tag ud i det fri – måske til stranden eller bare ud i haven sammen med børnene. Vores picnickurve i flet indeholder alt, hvad du har brug for af service.

Flettede kurve til opbevaring

Opbevaringskurve behøver ikke kun være praktisk, men kan også være elegante. Se de flotte flettede kurve her på Lundhede.com. Du vil hurtigt forelske dig i det flettede design, som har rigeligt med opbevaringsplads til huer og vanter i entreen eller cd’er og andet godt i stuen. Stil dem ved siden af hinanden eller stabl dem ovenpå hinanden som et møbel – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Flettede kurve til pynt og opbevaring – sæt dem enkeltvis eller stabl dem ovenpå hinanden.

Kurve i flet til picnic turen


Der er noget romantisk ved kurve i flet til picnic. De mindre om gamle dage, hvor weekenden ofte blev brugt på udflugter i det fri. Saml familien, smør en lækker frokost, find det ternede picnictæppe frem og af sted ud på eventyr. Picnickurvene i flet indeholder alt, hvad du skal bruge til picnicturen – knive, gafler, skeer, tallerkener og glas. Udvælg din favorit kurv med låg i flettede materialer blandt de mange flotte farvekombinationer.

Madkurv, opbevaringskurv eller picnickurv – køb fletkurve med låg hos Lundhede.com.

Fletkurve med låg – mange flotte modeller


Når turen går til havet er det praktisk med en fletkurv med låg. Brug den til de hjemmesmurte sandwich, drikkevarer og måske den transportable højtaler – så er der lagt op til hygge ved vandet. Tag picnictæppet under den ene arm og fletkurven i den anden, så har du alt ved dig. Dejlig nemt.

Køb en fletkurv med låg – så kan du mad, drikkevarer, service samlet ét sted.