Hylder og reoler

Hylder, borde og reoler er nærmest uundværlige i et drivhus. Med de få kvm, der er i drivhuset, slipper du hurtigt tør for gulvplads. Med reoler og hylder til drivhus har du mulighed for at udnytte hver en kvm med planter. Sæt små stiklinger i potter på hylder og brug bordet til at plante ved. Bordet fås med hylder, sådan at der er plads til spagnum, muld, vækstler og hvad du ellers har brug for. Dejligt nemt, når du har tingene lige ved hånden. Gå på opdagelse i kategorien Hylder og reoler til drivhuse– hos Lundhede Planteskole får du altid hurtig levering lige til døren.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Hylder og reoler

Drivhushylder i aluminium


I kategorien finder du drivhushylder og borde i rustfri aluminium. Et dejligt praktisk materiale, som holder til det udendørs miljø, men som samtidig er nem at rengøre, når der har været plantet. Vender du hylden rundt, får du nærmest et bakkebord. Så smutter jord og redskaber ikke ud over kanten. Hylder kan nemt sættes på drivhusets konstruktion ved hjælp af hyldeknægte. Det giver en stor fleksibilitet, når du skal indrette dit drivhus.

Drivhushylde, borde, trådhylder og hyldeknægte – hos Lundhede Planteskole finder du alt i tilbehør til drivhuse.

Hyldeknægte til drivhus


Er drivhuset blevet beskadiget under stormen eller har vejret sat sine spor, kan du købe nye reservedele til drivhus som hyldeknægte, hylder, reoler og borde hos Lundhede. Se også de andre kategorier under drivhustilbehør, hvis du fx søger bolte og fjedre, vand eller varme til drivhus. Hyldeknægte til drivhus er en lille smart opfindelse, som gør at du kan placere dine alu hylder på drivhus profilen. Køb trådhylder til drivhus, hyldeknægte og reservedele – så bliver indretning af dit drivhus til en leg.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.