Hylder og reoler

Hylder og reoler

Hylder, borde og reoler er nærmest uundværlige i et drivhus. Med de få kvm, der er i drivhuset, slipper du hurtigt tør for gulvplads. Med reoler og hylder til drivhus har du mulighed for at udnytte hver en kvm med planter. Sæt små stiklinger i potter på hylder og brug bordet til at plante ved. Bordet fås med hylder, sådan at der er plads til spagnum, muld, vækstler og hvad du ellers har brug for. Dejligt nemt, når du har tingene lige ved hånden. Gå på opdagelse i kategorien Hylder og reoler til drivhuse– hos Lundhede Planteskole får du altid hurtig levering lige til døren.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Hylder og reoler

Drivhushylder i aluminium


I kategorien finder du drivhushylder og borde i rustfri aluminium. Et dejligt praktisk materiale, som holder til det udendørs miljø, men som samtidig er nem at rengøre, når der har været plantet. Vender du hylden rundt, får du nærmest et bakkebord. Så smutter jord og redskaber ikke ud over kanten. Hylder kan nemt sættes på drivhusets konstruktion ved hjælp af hyldeknægte. Det giver en stor fleksibilitet, når du skal indrette dit drivhus.

Drivhushylde, borde, trådhylder og hyldeknægte – hos Lundhede Planteskole finder du alt i tilbehør til drivhuse.

Hyldeknægte til drivhus


Er drivhuset blevet beskadiget under stormen eller har vejret sat sine spor, kan du købe nye reservedele til drivhus som hyldeknægte, hylder, reoler og borde hos Lundhede. Se også de andre kategorier under drivhustilbehør, hvis du fx søger bolte og fjedre, vand eller varme til drivhus. Hyldeknægte til drivhus er en lille smart opfindelse, som gør at du kan placere dine alu hylder på drivhus profilen. Køb trådhylder til drivhus, hyldeknægte og reservedele – så bliver indretning af dit drivhus til en leg.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig