Hvepseglas

Hvepseglas

Er du træt af at dele din mad med hvepse? Med et hvepseglas med sukkervand kan du nemt lokke dem ned i hvepseglasset, hvor de bliver fanget og ikke kan finde ud. Placer gerne hvepsefangeren lidt væk fra bordet, så er du sikker på at have din frokost eller aftensmad i fred. Husk at bier også tiltrækkes af de søde midler – placer derfor gerne hvepseglasset lidt væk fra dine frugttræer eller blomsterbede. Fås i forskellige farver med udseende som en bikube. Kan enten hænges op eller sættes på et bord eller lign.

Stort udvalg af glas hvepse fælde

Køb en glas hvepse fælde og du kan nye mad og afslapning udenfor uden at blive generet af de mange hvepse, der er i sommerhalvåret. Hæld lidt sukkervand i din hvepse fælde, hvepsene fanges i fælden og kan ikke flyve ud igen.

Hvepsefanger fra Lundhede fås i forskellige farver og har form som en gammeldags bikube.

Hvepsefanger


En hvepsefanger fungerer således, at proppen tages ud af fælden, og der hældes sukkervand rundt om i bunden. Lokkemidlet tiltrækker hvepsene, som flyver ind af bunden af fælden. N��r hvepsen er inden i fælden, vil den ikke kunne komme ud, da dens eneste måde på at komme fri er ved at flyve nedad – og det er hvepse ikke i stand til. Når hvepsefangeren er fyldt, kan den tømmes ved at tage proppen ud – og du kan derefter genbruge din hvepsefanger ved at hælde hvepse lokkemiddel i på ny.

Køb hvepseglas online


Hos Lundhede forhandler vi forskellige hvepseglas, men de er alle effektive til at fange hvepse. Hvepse glas kan placeres på to måder – enten ophængt eller på en flad overflade. En hvepsefælde kan du fx hænge i en krog i udhænget, men pas på med at hænge den for tæt på frugttræer eller blomsterbede, for så risikerer du at tiltrække bier og andre nyttedyr, som vi gerne vil beholde i naturen.

Køb hvepseglas online på Lundhede.com – her finder du altid effektive hvepsefangere.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig