Honningurt - Phacelia tanacetifolia, Stor pose - Frø (W7147)
Før musen henover billedet for at zoome

Honningurt - Phacelia tanacetifolia, Stor pose - Frø (W7147)

DKK 33,00
   Ikke på lager
Varenummer: 110-184
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Honningurt trives på de fleste jorde. Ukrudtshæmmende. Smukke fine blomster som er vellidt af bierne. Hurtigvoksende. Egner sig både som miljøfrø og dækafgrøde
Såvejledning: Så i april-september direkte på voksestedet. Dæk med et tyndt lag jord. Vand ved behov, til planterne har etableret sig. Nedgraves om efteråret, 3 uger efter blomstring som jordforbedring. Jordens muldindhold og mikronæringsliv forbedres, og plantens kvælstof tilbageføres til jorden. Hvis afgrøden ønskes som vinterdækning, nedgraves den om foråret.
   Posens indhold rækker til ca. 20 m2


Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig