Historiske roser
Farve
23 stk
63 stk
33 stk
5 stk
29 stk
71 stk
127 stk
1 stk
Placering
1 stk
1 stk
258 stk
62 stk
1 stk
Blomstring
5 stk
114 stk
242 stk
62 stk
1 stk
Højde i cm
1 stk
7 stk
14 stk
35 stk
66 stk
95 stk
56 stk
29 stk
28 stk
25 stk
12 stk
2 stk
Duft
71 stk
74 stk
121 stk
God til snit
257 stk
Rodtype
258 stk

Historiske roser

Her finder du historiske roser, buskroser og parkroser. Gruppen af  historiske roser indeholder mange forskellige slags roser - både når det gælder blomstrings tider, størrelser, farver og dufte. De fleste roser skal have ca. 6 timers sol, men Alba roser tåler at stå  mere skyggefuldt end roser normalt kan tåle. Alba roser har været dyrket i flere hundrede år. Se mere ved hver enkelt sort.
Vejledning omkring plantning, gødning og beskæring af historiske roser, buskroser og parkroser.

Forrige side123456Næste side
Forrige side123456Næste side

Haveroser - nostalgi, farver og dufte

Der er utrolig mange arter og sorter  af de historiske roser - nogle er mindre buske, andre bliver store buske, og andre igen er klatre roser. Der er mange dufte og farver at vælge imellem. Gå på opdagelse i webshoppen og se de mange varianter af buskroser, parkroser og historiske roser.

Tag på besøg i rosenhaver og lad dig inspirere


Det er en god idé at tage på besøg i rosenhaver/parker og se og dufte roserne, mens de er i blomst. Det er lettere at se , hvordan farverne virkelig er - et billede kan nemt give et forkert Indtryk/tone. Skriv navnene ned på de roser som ønskes, og bestil dem i god tid. Når barrods sæsonen er i fuld gang i for- og efteråret, kan mange sorter hurtigt blive udsolgt.

Grogaranti på roser


Når du bestiller buketroser, buskroser eller historiske roser hos Lundhede Planteskole, får du altid grogaranti. Bestil trygt og nemt dine roser hos os - her får du altid kyndig rådgivning og en sikkerhed for kvalitet.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig