Historiske roser

Her finder du historiske roser, buskroser og parkroser. Gruppen af  historiske roser indeholder mange forskellige slags roser - både når det gælder blomstrings tider, størrelser, farver og dufte. De fleste roser skal have ca. 6 timers sol, men Alba roser tåler at stå  mere skyggefuldt end roser normalt kan tåle. Alba roser har været dyrket i flere hundrede år. Se mere ved hver enkelt sort.
Vejledning omkring plantning, gødning og beskæring af historiske roser, buskroser og parkroser.

Haveroser - nostalgi,  farver og dufte

Der er utrolig mange arter og sorter  af de historiske roser - nogle er mindre buske, andre bliver store buske, og andre igen er klatre roser. Der er mange dufte og farver at vælge imellem. Gå på opdagelse i webshoppen og se de mange varianter af buskroser, parkroser og historiske roser.

Tag på besøg i rosenhaver og lad dig inspirere


Det er en god idé at tage på besøg i rosenhaver/parker og se og dufte roserne, mens de er i blomst. Det er lettere at se , hvordan farverne virkelig er - et billede kan nemt give et forkert Indtryk/tone. Skriv navnene ned på de roser som ønskes, og bestil dem i god tid. Når barrods sæsonen er i fuld gang i for- og efteråret, kan mange sorter hurtigt blive udsolgt.

Grogaranti på roser


Når du bestiller buketroser, buskroser eller historiske roser hos Lundhede Planteskole, får du altid grogaranti. Bestil trygt og nemt dine roser hos os - her får du altid kyndig rådgivning og en sikkerhed for kvalitet.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.