Haveelementer

Haveelementer

Vi har et stort sortiment af haveelementer. I kategorien haveelementer finder du bl.a. bambus øser og overligger til dine vandsten, kompas-sten, vejrsten, askebæger, trædesten, solur og regnvandsmåler. Det har alt sammen hver deres funktion til at gøre netop din have helt speciel og unik at træde ud i. Gå på opdagelse i vores spændende sortiment af haveelementer. Hos Lundhede får du altid levering lige til døren til en fast lav fragt.

Granit til haven

På Lundhede.com finder du alt i granit til haven. Vælg mellem mange spændende granit elementer  - lige fra trædesten til vandsten, olielamper og havebænke. Vi lægger stor vægt på kvalitet, fx er vores søjlesten fra Thy Granit håndlavede sten, som er meget dekorative både ude og inde. Stenene er hugget ud af svensk granit, og leveres støbt ned i beton. Her får du solide materialer af den bedste kvalitet, som garanterer dig granit til haven, der holder i mange, mange år.

Køb granit til haven hos Lundhede Planteskole, når kun det bedste er godt nok.

Eksklusive ting i granit


Granit er et af naturens egne materialer og består af mange sammensatte mineraler. Derfor finder du granit i mange forskellige farver – lige fra de traditionelle rødlige nuancer til det mere ekstravagante sorte. Søger du eksklusive ting i granit, finder du hos Lundhede et udvalg af lækre produkter i granit. Lige fra fuglefoderhuse på sokkel til trædesten med Danmarkskort. Unikke elementer, som er med til at gøre din have endnu mere unik og personlig.

Søger du eksklusive ting i granit til haven? Find dem hos Lundhede Planteskole med levering direkte til døren.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com eller

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig