Haveborde

Når vejret er til det, nyder vi at sidde ude. Det kræver et lækkert havebord, og det er lige præcis hvad man kan få her hos Lundhede. Vi har et stort udvalg af haveborde i mange forskellige varianter. Det gælder alt fra galvaniseret stål til træ. Er du til rustikke havemøbler i træ eller vedligeholdelsesfri havemøbler i galvaniseret jern? Uanset hvad du leder efter, finder du dit favorit havebord hos Lundhede Planteskole.

Eksklusive haveborde i træ

Når vejret er godt, tilbringer vi rigtig meget tid ude på leg, familiehygge og grillaftener. Centrum for alle aktiviteter er vores havemøbler. Komfortable havestole, flotte haveborde med rigeligt med plads – du finder et eksklusivt udvalg af haveborde i træ hos Lundhede. Er du til genbrugstræ, vil du uden tvivl forelske dig i de rustikke tralle haveborde, som passer ind i enhver moderne have. Læg en glasplade på bordet og du får et helt nyt udtryk og slipper for, at ting falder ned mellem sprækkerne. Køb en flot tralle bænk eller tralle havestole dertil og spice dem op med hynder i flotte sommerfarver og smukke blomster fra haven. Se det er rigtig havehygge.

Er du til det romantiske og rustikke træ, som passer ind i enhver sommerhave – gå på opdagelse i vores eksklusive udvalg af haveborde i træ på Lundhede.com.

Stort udvalg af haveborde i jern


Er du på udkig efter et nyt havebord til terrassen eller altanen, som ikke kræver vedligeholdelse, bør du se nærmere på vores store udvalg af havebord i galvaniseret jern. Flotte blanke jernprofiler, rustikke og rå, vedligeholdelsesfrit – hvad mere kunne man ønske sig? Køb havestole i samme stil til dit nye havebord og få et havemøbelsæt, som kan stå ude i al slags vejr. Nu er det slut med at slæbe havemøbler ud og ind efter årstid – lad dem stå ude hele året rundt.

Lundhede Planteskole – stort udvalg af haveborde i eksklusive materialer til gode priser.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.